Veckans planer

Godmorgon på er!

Idag vakande jag runt halv tio, jag låg kvar i sängen ett tag innan jag gick upp. Jag satte mig och planerade veckan, tycker det är så skönt att på antigen söndagskvällen eller måndagsmorgonen sätta sig ner med almanackan och få koll på den kommande veckan.

Så nu tänkte jag berätta denna veckans planer för er:

Jag ska fortsätta ta en lugn morgon här i soffan, kolla lite youtube och skriva ihop ett inlägg till bloggen. Sen måste jag ta tag i mitt pluggande till delprovet som närmar sig och jag måste beställa hem en klänning jag kan ha på söndag! Vid 15 ska jag fixa till mig för att sedan vara nere på salongen vid 16. Jag slutar vid 18 igen, jag har bara tre klippningar idag.

Jag ska vara på salongen mellan 13-19 men har inte kund förrän 15:30 så jag ska sitta på salongen och plugga sen har jag tre kunder och sen ska jag hem och ta det lugnt bara.

Jag ska vara på salongen redan vid 10:00, jag har inga kunder men vi ha ett möte på salongen kan man säga. jag är nog hemma innan 12 igen och då är planen att jag ska sätta mig med pluggandet och tvätta kläder och sängkläder! Jag ska även hinna med och fota till ett samarbete.

Även på torsdag ska jag vara på salongen, jag äntligen fixa till mitt hår!! När jag är färdig med det ska jag hem och plugga ännu mera.

Alla <3 dag - Jag ska vara på salongen mellan 12 -18 och sen ska jag åka direkt till Malmö då jag och Albin faktiskt ska sova på hotell under natten. Vi har aldrig direkt hittat på något på alla hjärtans dag innan, men nu ville vi passa på innan vår flicka kommer.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
hoppas du få en riktig bra vecka!! <3
nouw.com/emmamehrali