Veckans planer

TISDAG

Börjar skolan vid 9.30 och har två lektioner som är Entreprenörskap och Religionskunskap, vilket är två nya kurser för denna terminen. Vi får se hur det går, men jag är ganska spänd inför Entreprenörskap tror det kommer vara ett ämne för mig! Jag slutar runt 14:30 och då ska jag hem och äta sen iväg till salongen och vid 18 ska vi ta bilen till Malmö på utbildning. Jag minns inte vad det är för utbildning men det kommer upp ett inlägg om det senare i veckan.

ONSDAG

Jag går inte i skolan på onsdagar utan det är dags för praktik, vilket absolut är det bästa på veckan!! Har ingen aning om vad jag har för kunder den dagen men har för mig att det är fullt ös. Jag har praktik mellan 10-19 och sen hämtar A mig så ska vi förmodligen äta mat. Jag brukar vara ganska slut så på kvällen blir det bara slapp framför serie.

TORSDAG

Jag går i skolan mellan 10-16, en lång dag.. Sista lektionen är idrott så ska nog bara hem och duscha, Jag kanske ska hoppa in och jobba denna dagen allt beror på hur mycket kunder jag har! Annars har vi inget speciellt planerat.

FREDAG

Sista skoldagen, för denna veckan och jag har då klarat hela den första veckan på den nya terminen!! Hur skönt?!! Jag går i skolan mellan 8.30-13.30. Därefter tar bussen direkt till salongen & jobbar några timmar, antal är fortfarande oklart. På kvällen ska jag bara mysa med A, måste komma i säng i tid.

LÖRDAG

Som sagt så måste jag komma i säng i tid på fredagskvällen för jag ska upp och jobba på salongen redan vid 9:00 på morgonen. Jag slutar 13 och då ska jag bara hem och duscha fixa till mig. Vid 17 ska vi sen vara på kalas hos våra familjevänner. Mycket mer än så har vi inte planerat.

SÖNDAG

Vad jag vet här och nu, finns det inga planer för söndagen, förhoppningsvis kan det kanske bara bli en hemma dag. Få sova ut, utan att något alarm väcker en<333

Gillar

Kommentarer

moamkarlsson
moamkarlsson,
Låter ju som en bra vecka! 🤗
nouw.com/moamkarlsson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så kul med praktik mitt i veckan! Gör ju så att det känns som att veckan går lite fortare!
nouw.com/celinelundqvists
amandalarssons
amandalarssons,
Härliga planer! 😊
nouw.com/amandalarssons