Vecka 30

Godmorgon på er!

Det var ett bra tag sedan sist... Som ni nog har märkt har Nouw har legat nere till och från och jag har haft oturen att varje gång jag har tagit mig tiden att skriva ihop ett inlägg så har den tyvärr legat nere. Nu ska problemet vara löst och jag ska försöka ta tag i detta igen.


Idag går vi in i vecka 30 och det är bara 10 veckor kvar, lyckan är enorm! Jag tycker tiden har sprungit iväg tills för tre veckor sedan... När jag gick in i vecka 27 börjar det bli tungt, mycket sammandragningar och jag börjar bli ganska less på detta nu. Hon är verkligen så efterlängtad. Samtidigt som jag alltid vill ha henne i magen och vara gravid... Iallafall börjar det ju närma sig mer och mer vilket känns skönt.

Skolan är färdig om 2 veckor, all praktik om 4 veckor, flytten om 6 veckor och lillan om 10 veckor.

Samtidigt som allt detta går jag på 50% sjukskrivning pågrund av alla sammandragningar. Nätterna är värst just nu, jag vaknar med sjuka sammandragningar som gör så ont och sitter i någon minut. Det går inte att sova igenom dem och jag hinner inte somna om innan nästa kommer sen igen. Sömnen blir påverkad vilket gör att jag blir ännu mer sliten på dagen och dem sammandragningarna jag får på dagen tar då allt min sista energi jag har...

Det var inte meningen att detta skulle bli ett klagoinlägg, men jag behövde bara skriva av mig!

Jag är så glad över vår lilla flicka såklart men jag börjar bli ganska trött på att vara gravid nu...

Förhoppningsvis mår jag bättre snart igen!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så snabbt det går!! Lycka till med allt! Kram
nouw.com/linndossing