VAD HÄNDE??

Ojoj... Vad händer här?! Det har stått tomt ett braaa tag och jag har verkligen varit helt frånvarande... Det sista vi jag berättade för er var att jag och Albin skulle upp tidigt på påskafton och hjälpa min kusin att flytta, vilket vi gjorde! Eller jag var mest och lekte med min kusin medans Albin hjälpte dem. Vi hade verkligen fint väder den dagen så vi gick en sväng till lekplatsen medans dem andra packade in i bilarna.

Kvällen avslutades fram serie hemma hos Albin, sen kallade sängen ganska tidigt, vi var ganska trötta eftersom klockan ringde så tidigt på morgonen.

Dagen efter bestämde vi oss för att åka till min kusin igen och leka lite med henne, hon tycker inte det var super kul, så vi gjorde det bästa vi kunde av situationen. Vi gick till en annan lekplats och lekte med henne, vi var borta i mer än timme. Även här hade vi super fint väder så det var skönt att vara ute lite grann.

På kvällen spelade vi lite påskbingo med dem och sen begav vi oss hem och kom i säng ganska tidigt.

Sen blev det måndag och sista lediga dagen... denna påsken sprang verkligen iväg om ni frågar mig. Måndagen bestod av lite solning i det fina vädret. Jag och Albin tog bilen till Emporia och gjorde en sjukt spännande beställning, mer om det när vi väl får hem vårt paket... hihi <33


När vi kom passade jag på att övningsköra med min mamma och sen åt vi grillat med min familj. Det blev tisdag igen och det var dags för skola igen, på kvällen hade jag en körlektion som gick bra. Även på tisdags kvällen började jag känna mig lite krasslig i halsen och natten mellan tisdag och onsdag vaknade jag flera gånger av mitt halsont. Jag gick ändå till praktiken men valde att gå hem två timmar tidigare. Närmre kvällen mådde jag bara sämre och sämre och jag hade lite feber, jag somnade tidigt denna kvällen! Igår mådde jag bättre jag hade ingen feber, jag tog mig ändå till skolan eftersom vi hade ett prov. När jag kom hem sov jag i typ 3 timmar innan jag åkte till Albin.

Idag fredag står först skola på schemat och annars ska jag verkligen ta det lugnt. Hoppas verkligen ni får en toppen helg. Kramar <33

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Fina du 💖 Sån härlig påskhelg ni verkar ha haft! 😍 Hoppas du får en fantastisk helg Matilda, kram 🌸
nouw.com/janielindahl