Svara på frågor #1

Hej, som ni kanske vet skrev jag ett inlägg för ett tag sen då ni kunde ställa frågor som jag skulle svara på. Jag hade tänkt dela upp det i tre delar och här kommer den första.

Hej finis! Jag har tre frågor till dig. 1. Vad är din favorit mat? 2. Vad tränar du ? 3. Hur ofta tränar du? Kram <3 Min absolut favoritmat är tacos och har varit i flera år. Jag tränar aerobic 4 dagar i veckan och sen gymmar jag 2-5 gånger i veckan beroende på hur mycket tid jag har och hur min kropp mår.

Hur gammal är du? vad är ditt mål med bloggen? Jag är 15 år och blir 16 detta året. Jag har inte något specifikt mål med min blogg, jag startade den för att jag ville ha en någonstans att lägg upp mina bilder jag tog och sen tyckte jag att det var så roligt så jag fortsatte.

Hej jag undrar vad din favorit färg är? Var bor du? Hur ser din morgon och kvällsrutin ut, något du kan visa i ett inlägg? Otroligt fin blogg du har! 💗 Först och främst tack så mycket, kul att du gillar min blogg! Jag bor i skåne :) Vilken rolig idé och absolut är det något jag kan försöka göra med det får nog bli på något lov när jag har lite mer tid! <3

Hej! Mina frågor lyder, vilket är ditt dröm land? Hade du kunnat vara programledare i mello? Vilket program hade du kunnat vara programledare i? Mitt drömland är nog Maldiverna. Nä jag tror inte att jag skulle kunna vara programledare i Melodifestivalen hahah. Jag hade nog kunnat vara program i Paradise Hotel, känds som det skulle vara roligt!

Hej min fråga är gillar du snö? Snö kan vara jätte fint att fota i och jag tycker att snön kan finnas under jul och nyår. Men annars så gillar jag inte snö, det är slaskigt, man blir blött och det är kallt. Sommar är en större favorit ;)


Gillar

Kommentarer