Sommarplagg

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med Madlady.se

Idag hade jag tänkt visa er lite sommarkläder som jag fått hem från Madlady. Jag hade varken någon av mina lillasystrar som brukar ta min bilder så det dessa bilderna har min kära pojkvän tagit. Vi får nog öva lite till om vi båda två ska vara n��jda med bilderna.

(men Albin om du läser detta så ska du veta att du är världens bästa som alltid ställer upp och lite träning ger färdighet, puss )

Linne HÄR Kjol HÄR

Linne HÄR Kjol HÄR

Jumpsuit HÄR

Båda dessa plaggen är ju perfekta sommarkläder, sköna, luftiga & snygga. Kan det bli bättre?!

Klänning HÄR

Denna klänningen är ju en riktig sommardröm, hur skön och luftig som helst. Passar både till student, konfirmation eller något annat lite finare tillfälle.

(detta är tillexempel en av delarna vi får öva lite på, att ta bilderna i ungefär samma höjd, inte kappa av något av mina kroppsdelar om jag inte sagt något, hahah. Jag ska säga er att jag hittade flera bilder där mitt huvud är halvt)

Mjukis HÄR

Sist men inte minst har vi detta två delade setet som verkligen var så skönt, satt fint och är hur snyggt som helst. Passar bra till dem lite svalare sommardagarna eller för dem svalare sommarkvällarna. Jag tänkte använda mitt när vi bilar hem till Sverige!

Madlady har just nu en riktigt nice season sale på gång, så glöm inte att gå in och kolla den.

Med 15TAKKULA får ni 15% rabatt på det övriga sortimentet, exkl. rea och utvalda märken.

Koden är giltig till söndagen den 7/7 så passa på!

Gillar

Kommentarer

linnerica
linnerica,
Snygga kläder!!
nouw.com/linnerica
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men alltså hur mycket snyggt?! WOW <3
nouw.com/emmaengstrom