Ska jag redan börja jobba igen?

Nu är vi redan inne på sista veckan i maj... Går inte tiden alldeles för fort?!


Vad har vi för planer denna veckan då?

Jo, igår måndag hade vi en riktigt storstädning av hela lägenheten. Vilket tog hela dagen med en liten tjej som inte alltid är helt nöjd... Vid 17- tiden kom mina farbror och hans familj hit och kollade på vår lägenhet, träffade lilltjejen och käkade mat. Jag hade gjort hemmagjord pizza som vi åt, så gott men ändå så enkelt! När dem hade åkte hem åkte jag hem till mina föräldrar och skrev ut ett papper som jag behövde. Kvällen avslutade jag med en dusch innan jag hoppade ner i sängen ändå hyfsat tidigt för att...

Jag idag skulle upp vid 8 för att fixa mig och lillan och sen rulla mot min skola. Jag skulle lämna tillbaka min dator och ha lite betygssamtal. Nu har vi precis kommit hem därifrån och jag ska snart göra lite lunch tror jag. Vid 14 ska jag köra till jobbet och jobba lite grann, idag är faktiskt min första arbetsdag sedan jag gick på mammaledighet. Jag har fått så många frågor om jag redan ska börja jobba igen. Jag kommer att jobba ca 1-2 dagar i vecka nu under sommaren och sen får vi se hur det blir efter sommaren. Så idag jobbar jag till 20:00 så när jag kommer hem ska jag bara äta mat och sen tror jag att det blir sängen tidigt.

Imorgon onsdag har jag faktiskt inga direkta planer mer än att vi ska gå till burlöv och lämna ett paket och posta lite brev.


Torsdag ser nästan likadan ut, inga direkta planer utan man får se vad dagen tar er. Det ska ju vara så fint väder denna vecka så vi kommer nog hänga ute ganska mycket!


På fredag ska jag fixa en väns hår och på efter middagen ska jag klippa Albin. Annars tar vi nog det bara lugnt hemma.


Lördagen börjar jag och min syster med att åka och göra nya naglar och resten av dagen är ännu oklar.

På söndag är det ju mors dag och vi har faktiskt bjudit hit både min och Albins familj men framförallt mammorna på en mors dag brunch <3

Gillar

Kommentarer