RECENSION AV SOFTSKIN

Som ni kanske vet hade jag för ett tag seden ett samarbete med Softskin ni hittar inlägget HÄR!

Jag har nu testade deras produkter någon vecka och det är dags för en recension.


Detta var produkterna jag fick hem från Softskin


Det första är denna ansiktsoljan och jag älskar den verkligen. Den är så skön och smörja in ansiktet med, jag använder den efter dusch och innan sminket. Rekommenderar verkligen den!!

Denna produkten får en tummen upp!

Sen har vi detta läppbalsam och det är verkligen en stor favorit, så smidigt att ha i fick i med att det inte är runt så tar det inte så mycket plats. Detta är absolut något jag kommer köpa igen. A är inte lika imponerad som jag på denna produkten, han tycker inte det luktar gott och vill helst inte att jag använder det när jag är med honom, hahah

Denna produkt får tummen upp!

Denna ögonskuggan var jag så spänd på att testa, den är ju verkligen en sån fin och naturlig färg. Tyvärr blev jag inte så positiv överraskad.. Den är verkligen inte pigmenterad och ger nästan ingen färg alls p0å ögonlocket. Känns som jag testat allt för att den ska synas mer, men jag har inte hittat något... Har ni något tips på vad jag kan göra så sen blir mer pigmenterad?

Denna produkten får tyvärr tummen ner..

Denna valde jag med tanken att jag skulle smörja in mig efter duschen och framförallt när jag har rakat benen. Jag har även använt den på A när han har varit torr.

Den luktar verkligen helt underbart och den sjunker in i huden nästan direkt vilket är otroligt skönt. Är det något jag absolut inte gillar är när det tar flera timmar innan den sjunkit in i huden.

Denna produkten får tummen upp!

Den sista produkten är dessa tre ansiktsmasker och både jag och A har testat dem. Otroligt sköna att ha på huden och man blev så mjuk och kände sig återfuktad efteråt. Vår favorit blev den blåa som ni kan se på den andra bilden. Den hade även en peeling i sig vilket var skönt att använda på huden.

Även dessa produkterna får en tummen upp!

Totalt får Softskin 4/5 tummar upp på produkterna jag fick hem denna gången :)

Gillar

Kommentarer

Denisealice
Denisealice,
Åh skulle gärna testa dem!
nouw.com/denisealice
janielindahl
janielindahl,
Så mycket fint 😍 Ögonskuggan kan säkert fästa och ge mer färg om du använder en ögonskuggsprimer på ögonlocket innan applicering (om du inte redan testat) 😃💕 Kram!
nouw.com/janielindahl
amandalarssons
amandalarssons,
Såå roligt att läsa! 😃 har också haft ett samarbete med dom! 😃💗
nouw.com/amandalarssons
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh vad fantastiskt!! Så himla bra företag ju =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
ByHilma
ByHilma,