RECAP

Godmorgon på er!

Här hemma är dagen i full rulle. Alea ligger och sover och Elina leker för fullt inne på sitt rum. Det är så skönt att nu börjar gå in vill leka på sitt rum själv och att man inte alltid måste leka med henne. Även fast jag älskar det men det är roligt att se när hon kommer in i sin egna värld och kan sitta själv och pyssla lite.

Idag tänkte jag att vi skulle göra en lite recap på vad som har hänt den senaste tiden.

Vi har varit på Vellinge blomman med min mamma och syster. Elina älskar djur och fastnade totalt för kaninerna.

Alea bara växer och växer... Om jag tyckte tiden gick fort med Elina så går tiden 100 gånger så snabbare med Alea. Hon är redan 5 månader och har fått sina två första tänder.

Jag har jobbat en hel del på salongen vilket är så kul. Jag älskar att kunna kombinera salongen, mammalivet och mina sociala medier. Det ska bli så kul när jag sen börja jobba lite mera.

Här är iallafall min mammas hår som vi färgat. Så som det slutliga resultat är brukar vi färga henne ca var åttonde vecka. Ser ni då hur mycket solen har blekt hennes hår.

Vi har faktiskt köpt ny bil. Vi har tidigare haft en Saab som jag bokstavligen älskade så det gjorde extremt ont i hjärtat att göra av med den... Vi behövde verkligen en ny då det var ett ganska litet baksäte i bilen så nu när snart båda tjejerna ska ha en stor bilstol så behövde vi mer plats. Vi båda är riktigt nöjda över bilen och trivs bra i den.

För er som följer mig på youtube så har ni sett att jag var i Malmö och gjorde mina naglar med min lillasyster. Super nöjd!

Sist men absolut inte minst så har vi haft namngivning för vår älskade lilla prinsessa. En super mysig dag och stort TACK till alla som var där och gjorde dagen till det bästa. Vi är så tacksamma!

ALEA LYKKA MÈDOC <3

Gillar

Kommentarer