Planer för veckan

Måndag - Skolan börjar igen och vi ska ha praktiskt prov på permanent rullning... Man ska kunna rulla ett helt huvud på 45 minuter och jag har alltid legat runt timmen, så vi får se hur det går imorgon. Jag slutar runt tre och då ska jag bara hem och ta det lugnt. Vid 18 ska jag iväg med dem på min salong, vi ska på en visning, men mer om det kommer på tisdag, när vi varit där.

Tisdag - A fyller år så vi ska fira honom och bara mysa. Han är ledig från skolan men jag går från 10-16... Inte super mycket planerat, utan A får bestämma vad vi ska hitta på.

Onsdag - Det är praktik som vanligt, vet att jag har två herrklippningar inbokade. Kommer jag ihåg ska jag ta bilder så jag kan visa er. Inget planerat mest bara ta det lugnt, brukar vara ganska slut efter jag varit på salongen en hel dag.

Torsdag - Skola som vanligt, börjar halv tre eftersom jag bara har en lektion. Får jag några kunder inbokade jobbar jag fram till 14, men än så länge är där inget bokat.

Fredag - Skolan mellan 10-12 och sen jobbar jag från 13- 18 efter det har jag inget bestämt än, mer om helgens planer kommer i veckan.

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Härligt med praktik! Kör hårt <3
nouw.com/corneliakarlsson
matildatakkula
matildatakkula,
Tack så mycket fina du! <3
nouw.com/matildatakkula
JosefineMedE
JosefineMedE,
Ha en fin vecka!
nouw.com/josefinemede
matildatakkula
matildatakkula,
Tack så mycket! Det får du också ha!
nouw.com/matildatakkula
by_anniess
by_anniess,
Så spännande med paktik 😊 Vad för utbildning går Du? 😉
Sv: Tack så mycket!
nouw.com/by_anniess
matildatakkula
matildatakkula,
Ja det är kul! Jag går frisör, andra året! Ha en fin vecka <3
nouw.com/matildatakkula