Planer för veckan

Jag började dagen med skola 9:30-12:30, dock hade jag inte kund förrän 11:00 så jag passade på att skriva ihop lite inlägg som kommer i veckan.

Efter skolan tog jag bilen hem och snabbt slängde i mig lite mat och borstade tänderna. Jag hade nämligen en tandläkare tid 13:40 idag. Ifall jag hinner innan jag börjar jobba ska jag hem och fota ett samarbete, annars åker jag direkt till jobbet. Jag jobbar mellan 15:30-16:30 så det är inte så länge idag, skönt. Efter jobb ska jag hem och plugga lite innan det är dags att landa i sängen framför serie.

Jag har en tid hos barnmorskan 8:45, första gången jag ska gå dit själv, Albin brukar alltid vara med mig men han måste tyvärr vara i skolan.

När jag kommer hem ska jag sätta mig ner med plugget och sitta med det fram tills jag ska jobba vid 15:30. Jag slutar senast 20:00 och då ska jag bara hem och äta mat.

Ytterligare en tidig morgon, jag ska vara i skolan redan 8:30 får se om jag antigen kör bil eller ta bussen. Jag ska iallafall fixa min kusins hår och sen slutar jag igen. Jag borde vara hemma igen innan 14:00 och även då står det plugg på listan fram tills kvällen. Albin spelar innebandy på onsdagar och då brukar jag passa på att ta en långdusch, kolla på youtube och äta fruktsallad, det har blivit en riktigt standardgrej. Skönt med lite egentid ibland.

Jag har bestämt mig för att låta mig själv ta sovmorgon här!! Jag sover ju så dåligt på nätterna så när jag väl kan sova ut tar jag dem chanserna. Annars har jag bara skola mellan 12:30-17:00 och vet ni vad? Det är min sista skoldag! Så sjukt skönt och så välbehövligt med lite mer ledig tid, min kropp behöver verkligen det!!

Som vanligt består alltid fredagarna av praktik, även denna fredagen gör det. 10-18 sen ska vi hem till våra familjekompisar och äta mat och ha myskväll. Välbehövligt efter en lång dag på praktiken.

Gillar

Kommentarer