Planer för 2017!

Hejsan!

Idag så hade jag tänkt att berätta om mina planer för 2017!

Vi kan väll börja med alla resor.

Nu till helgen ska jag och min familj till Göteborg under en helg och vi ska bo på ett hotell. Varför vi egentligen ska till Göteborg är för att vi ska kolla Marcus & Martinus, eftersom att min lillasyster är helt tokig i dem hahah. Sen det jag ser fram emot är shoppingen vi ska göra resten av den helgen..

I början av april så ska vi till London. Där vi ska shoppa, kolla på olika byggnader och ta det allmänt lugnt. Vi ska vara där i 4 dagar och även där bo på hotell.

Vecka 27 varje år åker vi till Öland och hyr en stuga som vi gjort flera år tillbaka. Dit åker vi med våra familjekompisar, Fast detta året blir det kanske inget för mig, varför kommer jag ta upp senare för det är inte helt säkert än.

Efter det ska vi i familjen bila ner till Italien och där ska vi campa i två veckor. Där ska vi bada. sola, shoppa och bara njuta av semestern.

Nu kör vi lite random som händer under 2017.

Ska till lingvallen på träningsläger över en helg och dit åker jag med min förening.

Ska även till lingvallen med den föreningen jag jobbar i och det ska bli kul att åka dit som tränare och få känna på det med.

Jag ska även gå ut nian och börja gymnasiet!!

Det är planerna jag har för detta året så länge, man vet ju aldrig om det kommer fler saker ;) Jag är så fruktansvärt taggad på allt detta!!!

Gillar

Kommentarer