Onsdag, lägenhetsvisning och sommarlov

Godmorgon på er!

Eller godmorgon och godmorgon för oss ringde klockan vid 08 och då var det dags att gå upp och fixa till sig. Vi skulle nämligen åka på två lägenhetsvisningar. En av dem fastnade vi förr lite mer så den ska vi tacka ja till så får vi se vad som händer efter det.

Nu har vi precis kommit hem igen och jag tänkte gå ut och lägga mig lite i solen för att sedan duscha, äta lunch och bege mig en stund till jobb. Jag har bara en kund så det ska nog gå snabbt. När jag är färdig på jobb ska jag övningsköra lite med pappa innan de är dags för oss och ta bilen till Lomma och gå på kalas.

Kvällens planer är faktiskt inte större än så och imorgon ska vi bara njuta av att vi båda faktiskt gick på sommarlov igår, hur härligt är inte det?

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Kul med lgh visning 😊
nouw.com/paulinarodhe
janielindahl
janielindahl,
Vad härligt att ni tackade ja till en av lägenheterna, håller tummarna för er ❤️ Så härligt det låter med både kalas och sommarlov. Njut ordentligt nu Matilda! Stor kram & glad nationaldag till dig 🥰
nouw.com/janielindahl
Emma Engström,
Ihh vad spännande med lägenheten, detta får mig verkligen att vilja ha en själv! Så kul att inreda och ha sitt egna 😃 Lycka till dina du! <3
nouw.com/emmaengstrom
fluffandberries
fluffandberries,
men så kjekt!!:) Blir spennende å følge med:) Ha en god helg:)
nouw.com/fluffandberries