Ny vecka och nya planer

Godmorgon på er!

Hur har eran vecka och helg varit? Jag har haft en sån bra vecka, tiden har bara sprungit iväg. I fredags på alla hjärtans dag sov jag och Albin på hotell och han hade fixat så fint tills jag kom dit <33

Lördagen började bra med en stor brakfrukost!! Är det inte standard när man bor på hotell??? Påväg hem hämtade jag ut ett paket och på kvällen jobbade Albin så jag var med honom bara, Sen somnade vi gott på kvällen!

Igår söndag ringde klockan 8 och det var dags för gravidfotografering som jag fick på min babyshower! Det var verkligen så kul och ska bli så kul att kolla på alla bilder. Efter fotograferingen åkte vi till min farmor och fikade lite och sen kom även mina kusiner dit. Albin började jobba vid 16 så vi åkte hem vid 14 ungefär. Jag stannade hemma hela kvällen och beställde faktiskt massor av presenter, vi har så mycket kalas, dop och konfirmationer framför oss. Så skönt att ha allt klart redan så i veckan lär jag ju springa och hämta ut massor av paket.

Ny vecka och jag har faktiskt sportlov, det ska bli så skönt och inte ha några tider att passa och bara kunna gå hemma hela dagarna. Även om där är saker att göra varje dag kommer det kännas så skönt.

Ingen klocka som väckte mig och jag tänkte börja dagen nu efter en sovmorgon. Planerna är att sätta mig med en frukost framför bloggen och skriva ihop ett inlägg till er nu. Efter ska jag sätta mig och svara på mail innan jag sedan ska jag försöka plugga i några timmar. Närmre eftermiddagen ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig innan det sen är dags för mig att fota lite samarbete som ska ut under veckan.

Albin ska till skolan och jag ska passa på att plugga när han är där. Annars så ska jag bara lämna tillbaka ett paket och även hämta ut ett

Vi kopierar tisdagen och kör en likadan dag.

Jag har en tid hos barnmorskan klockan 10:00. När jag kommer därifrån ska jag tvätta kläder och sängkläder. Jag ska även städa hela mitt rum och bädda rent i sängen. Även städa nedervåningen då min familj kommer hem på fredags morgonen. Beroende på hur mycket plugg jag får gjort fram tills torsdag kanske jag tar en ledig dag med pluggandet.

PLUGGA!!!

Gillar

Kommentarer