Ny vecka med to do list

Tiden bara springer iväg och redan dags för ny vecka. Denna vecka är ganska lugn och jag har inte jättemycket planerat.

Jag har skola 9:30-12:30 sen ska jag hem och äta lunch och ta lite bilder. Vid 15:00 slutar Albin skolan i Malmö och då ska jag hämta honom för vi sen ska och hälsa på min kusin som kom förra veckan. Kvällen är lite oklar beroende på hur länge vi är hos min kusin, antagligen blir det en lugn kväll hemma.

Jag är helt ledig hela dagen så då är det dags att börja bocka av min lååånga to do list som jag skrivit på i över en vecka nu... Saker som att städa bilen, tvätta, svara på mail, fixa dem sista skoluppgifterna, ringa FK osv... Helt enkelt en hemma dag med massor av måsten.

Jag ska vara i skolan mellan 8:30-12:30 och fixa en väns hår, tror vi bara ska slinga utväxten. Tanken är att när jag kommer hem ska jag fortsätta med min to do list. Kvällen har Albin innebandy så även här blir det en lugn hemmakväll för mig. Älskar verkligen det!!

Jag är ledig hela dagen och planen är att fortsätta på min to do list ifall den inte hunnit bli färdig. (ja den är verkligen såååå lång) Skulle jag vara färdig med den återstår stor städning på rummet blandning med att packa ner saker till flytten. Annars så har jag en lång dag med vila framför mig!

Praktik 10-18. Helgen är lite oklar än så länge men mer om det senare i veckan!

Gillar

Kommentarer