MINA PLANER FÖR HELGEN

Godmorgon fredag!!!

Som denna veckan har sprungit iväg och det är redan helgen igen. Däremot bli jag inte bara ledig över helgen utan nu gå jag även på en veckans påsklov!! Det behövs verkligen, jag har haft en hel del nu på senaste i skolan. Så det är verkligen så välbehövligt.

Vad är mina planer för helgen?

Idag fredag ska jag först till skolan och göra ett praktiskt prov i frisör och sen slutar jag. Innan det sen är dags för jobb ska jag hem och äta lite lunch. Jobbar mellan 14-16 och sen ska jag ut och övningsköra med pappa. Kvällen är inte planerad men som vanligt är jag ganska trött på fredagar så jag ska väl hem och mysa ner mig med Albin tills jag somnar.

Lördag är inte riktigt bestämd än, det beror på om jag har kunder men har jag det jobbar jag mellan 10-13. Vid 15 ska vi på kalas till min mormor och jag ska förhoppningsvis köra dit. Tänk om 5 månader kan jag faktiskt ta mitt körkort.... SJUKT! Direkt efter kalaset åker min familj till flygplatsen och tar flyget till Island i några dagar. Jag och Albin ska bara hem och mysa, vi har tänkt att bo här hemma medans de är iväg på sin resa.

Söndag är ett frågetecken än så länge... Vi har inga planer vad jag vet, jag har inte riktigt snackat med Albin om han har något. Det återstår och se iallafall. Jag ska försöka hinna plugga så mycket teori som möjligt, jag har varit lite slarvig med det och tänker att jag kan ta igen det nu på lovet.


Hoppas ni får en fantastisk helg! Kram <3Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Hoppas du får en fantastisk helg du med, och lycka till på provet ❤️ Kram
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Åh hoppas helgen blir bra! Kram
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Åh mysigt - hoppas du får en fin helg tjejen!! <3
nouw.com/elinelmersson
elinelmersson
elinelmersson,
Ha en underbar söndag tjejen!! Kram <3
nouw.com/elinelmersson