Min sommar 2018

Hej på er!

Sommarlovet är slut för min del och skolan har börjat igen.. Sommarlovet var så välbehövligt och jag har hittat på massa roligheter.

Lovet började med att Albin tog student och i studentpresent fick han att vi skulle åka till Öland och bo på hotell över en helg. Vi hade det så mysigt, vi sov i en svit, var på spa och åt trerätters!!

När vi kom hem från Öland åkte Albin och hans familj till USA i tre veckor. En av dem veckorna var jag och min familj i Grekland. Där tog vi massor av bilder som jag dela med mig av en annan dag.

Under tiden Albin var iväg hade vi ett år tillsammans, som vi firade när han kom hem. Då han överraskade mig med hotell, mat och presenter.

Sen bilade jag och min familj ner till italien i två veckor.
Även där tog vi lite bilder som jag kan dela med mig av senare. Sedan jag kom hem från Italien har jag bara varit med Albin och vi har inte hittat på super mycket. Vi har varit på Gotland en helg och i Stockholm en helg då han har jobbat. Så vi har suttit i bilen i ganska många timmar.

Idag har vi varit på dop hos finaste Lias som är son till Ronja som jag gått i samma klass som. Det var super mysigt och kul och träffa så många personer som ville vara med och fira Lias dag. Av mig och Albin fick han personliga klossar som han kan leka med!

Gillar

Kommentarer