Min helg i Göteborg!

FREDAG

Som sagt blev jag hemma från skolan i fredags då jag fortfarande inte mådde helt bra. Men nät klockan sedan slog halv tre började vi bilresan upp till Göteborg och var framme vid 17 ungefär. När vi kom fram checkade vi in och sedan gick vi och åt middag. Jag åt en hamburgare som var sååå god!

När vi hade ätit upp tog vi taxi till Scandinavium för att kolla på Marcus och Martinus, efter dock vi taxi tillbaka till hotellet och gick typ och la oss direkt eftersom klockan hade hunnit bli ganska mycket.

LÖRDAG

Vi vaknade och gick ner till frukosten och åt, sen gick vi uppock åt och fixade oss. För att kunna ta bilden till Nordstan. I Nordstan shoppade vi lite och jag tänkte att jag kan visa upp det i ett senare inlägg. När vi kom hem ifrån stan gick familjen och badade men tyvärr hade jag glömt min bikini så jag satt och kollade på en live aerobic tävling ifrån Tjeckien där Trelleborg var med, riktigt duktiga!

Efter det blev det lite mat och jag åt samma som kvällen innan, alltså den goda hamburgaren :) Senare på kvällen var det dags för melodifestivalen, det var ju ändå final. Dock tyckte jag att fel vann, men men... Efter mello blev det sängen.

SÖNDAG

Jag vaknade och gick upp och tog en varm skön dusch och sminkade mig. Sedan stack vi ner till frukosten och åt god frukost. Efter packade vi bara ihop oss för att kunna börja bilresan hem. Vi var hemma vid 14 tiden och jag satte mig direkt plugga lite och fortsatte med min städning som jag påbörjade innan vi åkte, ojj..

Nu sitter jag och kollar igenom lite youtube videos jag missat när vi vara borta och idag blir det även sängen tidigt för imorgon ska jaga äntligen få gå upp och träna!!!! Har inte tränat sen i tisdag :/


Här nedan kommer nu lite bilder ifrån helgen :)

Gillar

Kommentarer

aaamandasvensson
aaamandasvensson,
hoppas du haft en riktigt bra helg, kram<3
nouw.com/aaamandasvensson