MIN HELG I BILDER

Jaha, då var helgen slut igen... Jag tänkte summera min helg med hjälp av lite bilder. Som vanligt har jag inte varit super duktig på att ta bilder, men med lite stöd av text ska vi nog få ihop något bra.

Fredagen började med lite jobb, jag hade kunder mellan 10-18. På lunchen gick jag till affären och köpte den nya Noccon men nej det får tyvärr inte godkänt, jag tyckte den var alldeles för söt för min smak.

Jag hade en riktigt dålig morgon så när jag såg detta skickade jag det direkt till Albin. Så direkt efter jobb hämtade han mig och vi åkte till hemmakväll och plockade lite godis. Som vi har gottat oss med hela helgen.

Kvällen avslutade med grillat tillsammans med Albins föräldrar och sen bäddade jag ner mig i sängen tidigt.

Lördagen skulle bestå av en jobbmorgon men så blev det inte. Det var bara en gymnast som skulle träna så vi fick ställa in träning, vilket betyder att jag blev ledig och fick en sovmorgon. Vår klocka ringde 10:30 och då var det dags att ta sig upp och göra sig redo för 1 års och 20 års kalas. På vägen hem stannade vi och åt, när vi kom hem hoppade vi ner i sängen framför en film och sen somnade jag runt 12.

Idag söndag började vi dagen vid 11 när vi vaknade, vid 15 träffade vi Albins kompis en stund.

Eftermiddagen spenderades i solen, vi har haft 18 hela grader. Nu ligger vi sängen och kollar lite youtube men vi båda ska ta tag i vårt pluggande snart. Hoppas ni har haft en bra helg, kram <33

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh den noccon är sååå god!!
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Vilket härligt avslut på er helg, 18 grader låter som rena drömmen! 😍🌼 Kram 💕
nouw.com/janielindahl
celinelundqvists
celinelundqvists,
Vilket erbjudande med godiset! Dröm!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Fasen att jag missade godiserbjudandet nu när jag var hemma på Gotland (hemmakväll for the win alltså). Dröm erbjudande ju!! Hahaha! STOR KRAM fina och hoppas nu att du kommer få en otrolig vecka <3
nouw.com/matildaberlin
Ida,
Så härligt det låter! Underbart godiserbjudande också haha 😃
idanilssonphoto.se