Min helg

Godmorgon på er hjärtan!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort. Jag vaknade till när Albin gick upp vid 7 och sen kunde jag faktiskt inte somna om. Så nu har jag satt mig i soffan med lite frukost framför youtube. Idag jobbar jag mellan 13-18 och fram till dess ska jag försöka få lite blogginlägg gjorda och sen fixa till mig lite grann. Hinner jag ska jag försöka knäppa några bilder med. Efter jobb ska jag bara vänta in Albin då han slutar senare än mig. Kvällen lär bestå av tv tittande i sängen.

Imorgon lördag ska Albin upp och jobba och mina planer är inte så stora, kanske det blir dags att börja plocka fram resväskan och fixa färdig packlistan? Det är ju bara 12 dagar tills vi åker!!!!

På söndag ska vi vara med min kusin och mysa med henne och på kvällen ska vi äta mat hos dem. Sen börjar en totalt fullproppad vecka.

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Det låter som en bra helg ändå. 😊 Jobba 13-18 låter som en riktigt skön tid att jobba. Man hinner kanske inte så mycket innan men dagen är iallafall inte slut när man kommer hem.
hannafialotta.blogg.se
johnssons
johnssons,
Låter som en bra helg och så fin du är<3
nouw.com/johnssons
janielindahl
janielindahl,
En alldeles lagom helg med inte alldeles för många planer, precis i min smak 🥰 Hoppas du får en härlig lördag fina Matilda, lycka till med packningen om den blir av! Kramar till dig ❤️
nouw.com/janielindahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Det lät ju verkligen som en toppenmorgon! Hoppas ni har en supermysig helg hjärtat! stor kram <3
nouw.com/matildaberlin