Min dag

Hej på er!

Igår efter vi hade varit hos A´s farmor åkte vi hem och jag gick och tog en power nap då jag inte mådde helt 100. På kvällen orkade ingen av oss gör mat så vi beställde det istället. Jag beställde Thai och A tog en pizza, vi åt det samtidigt som vi kollade på serie. Efter vi hade ätit gick jag till sängen och la mig och började kolla på en serie jag hittade på Cmore, den heter Sjölyckan och var verkligen så bra!! Så bra att jag såg klart alla 10 avsnitt... Jag somnade runt 12.

Imorse vakande jag vid 11-tiden eller jag hade ställt klockan på 7:50 eftersom jag skulle ringa vårdcentralen. Men jag vaknade och var stört förkyld och då kan det inte vara halsfluss vilket kändes skönt. Jag stängde av klockan och somnade om. När jag vaknade gick jag och käka frukost, kollade youtube och duschade. Sen tog jag och A bilen och fixade min skolkort som inte fungerade, så jag fick ett nytt då skolan börjar snart.

Tanken var att vi skulle till Emporia idag då jag hade några saker jag behövde köpa. Vi körde förbi Ikea och A ville i och äta lunch så det gjorde vi. Självklart tog vi båda köttbullar (!!!) Vi kollade lite sängkläder men det blev inget, jag hittade två ljus som luktade så gott som jag köpte hem. Där var ganska mycket folk så vi drog oss vidare till Emporia, Jag köpte en ny navelpiercing och jag skulle köpa en ny dipbrow men jag orkade inte med allt folk så vi sket i det och åkte hem.

Nu sitter jag framför youtube och ikväll ska vi äta tacos och kolla serie. Imorgon blir det en hel dag med städning för det behövs verkligen!

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Åh vad gott med köttbullar! 😊
amandalarsson.nu
matildatakkula
matildatakkula,
matildatakkula
matildatakkula,
Ja, det är inte så kul.. Tack så mycket vännen. Kram på dig <33
nouw.com/matildatakkula