Massor av hårbilder

Hej på er hjärtan!

Hoppas all tär bra med er, med mig är det bra. Som sagt var vi på student igår men vi var faktiskt hemma redan innan 22, vilket var skönt. Både jag och Albin hade varit uppe tidig på morgonen och han skulle upp och jobba idag.

Idag ringde min klocka vid åtta för jag skulle fixa håret på min minsta lillasyster eftersom hon skulle på skolavslutning idag. Här är en bild från när vi testade göra den för någon vecka sedan.

Igår var hon även hos mig på salongen och klippte topparna och färgade dem rosa inför sommaren och skolavslutningen.

Vid nio åkte hon till skolan och sen dess har jag varit hemma själv, jag har passat på att fota till ett samarbete och även hunnit svara lite mail angående samarbete. Så håll utkik framöver ;)

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska sätta mig och plugga lite teori innan jag har körlektion vid 13:30.

Ikväll ska jag nog bara förbereda lite inlägg medans Albin pluggar till sin tenta. Sen blir det nog sängen tidigt idag.Här är två av mina senaste färgningar som jag nog glömt dela med mig av. Den första bilden gjorde vi bara massor av slingor i hätta och på den andra bilden har jag sparat kundens egna botten och bara ljusat upp längderna. (svårt att se eftersom lampan står på uppifrån). Såklart glömde jag ta förebilder på båda två innan vi började.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men åh, det var ju verkligen SÅ fint med topparna!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,
Åååh älskar att få se såna här bilder 😃 Sååå fint! <3
nouw.com/hilma