Ledig, gymmet och slingor

Hej på er! Jag hoppas ni haft en bra tisdag det har jag iallafall haft!

Jag började dagen i sängen med en nocco och lite bloggfix. Jag låg i sängen i ungefär en timme innan jag faktiskt kom upp... Sängen är ju så varm och skön på morgonen och att komma upp från sängen är mitt största problem, hahah...

Jag kom upp efter ett tag och då hoppade jag in i träningskläderna och cyklade ner till gymmet. Jag tycker det är såå skönt att ha träningen gjord på morgonen, annars har jag det på mina axlar hela dagen och när jag väl ska tag i det blir det aldrig av då orken och motivationen redan har försvunnit. Känner någon igen sig?

Jag kom hem och gjorde frukost & jag låter bilden tala, det är såååå sjukt gott och det är så mysigt att göra den istället för två mackor. Jag får alltid en sån sjuk matfrossa efter jag ätit den så jag hoppade in i duschen och värmde upp mig.

Efter en varmdusch tog jag mitt smink och datorn och kollade på youtube medans jag sminkade mig.

Jag fick lite bråttom och jag fick snabbt ta på mig kläderna för dagen. Jag hade bara på mig mina favorit byxor från Lager 157 och en vanlig svart tröja. Simpel men ändå stilren outfit, när man jobbar på salong får man ta sånna kläder som man inte är jätterädd om.

KOLLA!!! Jag kom ihåg att ta bild på min kund som vi gjorde slingor på. Vi valde klippa av 5 cm för att bli av med dem slitna och sönderblekta längderna.Sen bestämde vi oss för att slinga utväxten. Super snyggt resultat med en nöjd kund.

Efter jobbet åkte jag hem och väntade in Albin, vi kollade youtube och han hade tyvärr blivit sjuk.. Inte kul att se att sin kärlek mår dåligt och man känner sig hjälplös. Vi beställde iallafall hämtmat på kvällen och nu ligger jag i sängen framför Paradise hotel och ska gå och lägga mig när det är slut.

Kram på er <33

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Först och främst; frukosten! Hur underbar?! 😍 Och kan helt förstå att din kund vart nöjd, blev ju hur fint som helst med slingorna! 💞🌟
nouw.com/janielindahl
evelinarou
evelinarou,
Alltså frukosten såg ju underbar ut! 😍
nouw.com/evelinarou
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men dröm dröm dröm vad gott det såg ut! Och så himla fint håret blev!! Riktigt fräsht och härligt =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså det där såg inte helt fel ut, jisses vad gott! Vad fin du är! 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Mums så gott! Och så fint håret blev vännen! Kram
nouw.com/linndossing