LÅNGFREDAG

HEJ PÅ ER!! 

Jag och Albin tog verkligen en välförtjänt sovmorgon. Vi var uppe ganska sent igår och låg och snackade, tiden sprang helt enkelt iväg.

Igår jobbade jag mellan 12-15 när jag kom hem började vi städa huset eftersom min föräldrar kom hem igår kväll. Verkligen så skönt att ha dem på hemmaplan igen. Efter städningen tog vi bilen till macken och tog en tvätt och tankade. På vägen hämtade vi även mat som dem hade beställt. 

Idag har vi varit hos Albins farmor och ätit middag och efteråt åkte vi till mig, min släkt på pappas sida har varit hos mig. 

Nu ligger jag i sängen och kollar ikapp lite youtube, Albin sitter och spelar lite grann. Det blir iallafall för oss att hoppa ner i sängen snart. Imorgon ringer klockan halv åtta för oss båda, vi ska hjälpa min kusin att flytta.

Hur har eran fredag varit? KRAM KRAM <33

// MATILDA TAKKULA

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Härligt! Glad Påsk 🐥😍nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Nej men WOOOOW vad fin du är!! <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Senaste köpet

Innehåller affiliate-länkar

Mitt senaste köp var dessa två jeansen från Lager157. Jag verkligen älskar dem, de sitter perfekt på. För att komma till dem första jeansen tryck HÄR & för att komma till dem andra jeansen tryck HÄR

// MATILDA TAKKULA

Gillar

Kommentarer

Träningsmorgon

Hejsan, klockan är bara halv ett men jag har hunnit med sååå mycket idag. Gick upp vi hav åtta och stack å träna rutin till nio, sen hem och fortsätta skriva på min hemkunskap som jag äntligen blev klar med. Åt lite frukost efter och tog en snabb dusch efter det pluggade jag till mitt svenska prov jag har i veckan.. Nu sitter jag och kollar på Big Brother och ska snart äta lite lunch sen får vi se vad jag hittar på idag!

// MATILDA TAKKULA

Gillar

Kommentarer