Jag har en fråga till er!!!

Heeeej på er!!

På senaste tiden har jag ökat med en hel del läsare varje dag, vilket verkligen är super kul!! Jag är så glad ni faktiskt är intresserade av jag gör i mitt liv och jag älskar verkligen att dela med mig av mitt liv. Eftersom det är ni som läser min blogg så vill jag gärna veta lite vad ni vad ni tycker om min blogg och mina inlägg! Jag har en liten fundering på hur jag vill ha det men det skulle vara kul att veta vad ni tycker och tänker. Så läs gärna nedan och svara gärna! Ifall det är något ni undrar eller tänker på f��r ni gärna lämna en kommentar eller skriva till mig!!

MIN FRÅGA TILL ER: 

Min tanke är såhär:

1 inlägg: Jag berättar om min dag och vad planerna för dagen är. Där jag visar lite bilder från dagarna innan eller som jag kanske har hunnit ta samma dag.

2 inlägg: Jag berättar om min dag och vad planerna för dagen är & visar lite bilder. Inlägg 2 blir en uppföljare till tidigare inlägg eller ett inlägg med tips som kläder, saker jag köpt eller kanske ett inlägg med saker jag vill köpa!

3 inlägg: Dem två första inläggen är samma som här ovan och inlägg 3 blir, hur dagen blev och lite bilder från dagen. Eller något ni vill att jag gör ett inlägg om!

Hur många inlägg tycker ni är lagom?

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Har rösta!<3
nouw.com/johnssons
linndossing
linndossing,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Tror det blir bra hur du än gör, jag har röstat!
nouw.com/celinelundqvists
janielindahl
janielindahl,
Röstade precis, men tänker att det blir bra så länge du skriver om det du vill + så mycket du vill ❤️ Kramar!
nouw.com/janielindahl
Emmamehrali
Emmamehrali,