Ingen lektion, tvätt och gårdagen

Hej på er!

Som jag skrev imorse skulle jag till skolan idag och dit åkte jag också efter att ha försovit mig i 30 minuter... Lektionen blev inte av och jag satte mig på bussen och åkte hem igen. Så nu har jag suttit framför datorn och fixat lite med en skoluppgift som jag hoppas på att kunna skicka in imorgon. Samtidigt som jag har fixat med den kör jag tvättmaskinen på fullt ös. Jag är nu inne på min tredje maskin som också får bli den sista för idag resten forsätter jag med imorgon.

Nu ska jag ta mig något och äta innan jag ska hänga upp tvätten och byta om från mina mjukiskläder. Sen åker bilen mot Malmö för att hämta Albin och sen hälsa på mina kusiner.


Igår var jag och Albin en sväng på Emporia för att handla lite presenter till min kusiner <3

Till min äldsta tjejen som älskar frost och som nu faktiskt har blivit storasyster köpte vi så hon kan måla lite bilder från den nya frost filmen.

Till min nykläckta lilla kusin köpte vi dessa söta kläderna från Newbie. Alltså jag dör för dessa små kläderna, längtar så tills jag får klä våran lilla prinsessa i alla fina kläder vi har fått.

Vid 18- tiden åkte vi och käkade på resturang med Albins föräldrar. Vi åt på Fridays i Malmö och har ni inte ätit där så rekommenderar jag verkligen det. Det är verkligen så gott och man får en rejäl portion. Vi hade en super mysig kväll med dem.

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Så gulliga presenter ni hittade! <3
nouw.com/sandrakannasto