HUR SER MIN SOMMAR UT?

Hej finisar <3

På senaste tiden har jag blivit så taggade på planerna jag har framför mig dem kommande månaderna!! Även vad detta inlägget ska innehålla! Så.... Vad ska jag göra? Vad kommer hända? Vad har jag för planer?

1. Något jag verkligen är såååå glad och taggad inför men inget jag kan dela med mig förrän om kanske 2 veckor.. Men då lovar jag att dela med mig av det direkt!! (som ni nu redan vet om, hihi)

2. SOMMARLOV, dagarna räknas ner och nu står siffran på 20 dagar!!!

3. Jag ska åka till Italien med Albin och hans familj, ska verkligen bli super kul. Till dess är det bara 58 dagar!!


4. Jag och Albin har årsdag den 10/7 och vi bestämde oss igår för att boka en resa till huvudstaden där vi tänkte fira våran dag! Jag älskar verkligen Stockholm så jag är super taggad på det. Vi åker dit om 71 dagar.

5. Det förväntar en massa spännande jobb, många klippningar och färgningar står på schemat. Ni hittar min frisör instagram under namnet @matildafrisor

6. Sist ska jag verkligen fortsätta ta tag i mitt körkort, vi kommer närmre och närmre min 18- årsdag varje dag. Jag har Bokat in risk 1 under sommarlovet och ska även ta lite fler lektioner och börja med teorin på lite mer allvar. Mitt mål är att vara färdig med så mycket av körkortet slutet på sommaren så jag bara kan repetera det fram till min födelsedag.

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Åh så spännande sommar hoppas verkligen att du kan njuta fram tills dess!! Kram på dig finis <3
nouw.com/elinelmersson
sofieevelina
sofieevelina,
Men så kul, hoppas du får en toppensommar! 😃
nouw.com/sofieevelina
Ida,
Låter som massa roliga planer ju!! 😃
idanilssonphoto.se
amandalarssons
amandalarssons,
Åh vilka härliga planer, och så fin du är!! 😍
nouw.com/amandalarssons