Hur jag ska hinna allt

Hej igen på er !

För er som läste mitt inlägg imorse förstod kanske att jag börjar bli stressad inför resan och hur jag ska hinna med allt jag vill, men nu har jag satt mig ner och planerat dag efter dag. Såhär kommer min planering och så ni hänger med ;)

Idag torsdag startade jag morgon med riskettan i 3,5 h timme som för övrigt gick bra men var ganska långtråkig. Därefter begav jag mig hemåt för lite lunch och planering av tvätt. Även resväskan hann åka fram. Jag jobbade sedan 14-20 och sen åkte vi hem till mamma och pappa lite grann <33

Fredag är lika med midsommar och jag startar morgon med en övningskörning med pappa i 2,5 h, vi ska hämta min lillasyster som har varit iväg hos sin kompis. Våra ända planer för kvällen är att äta mat med mina föräldrar och sen spenderar vi kvällen antigen med dem eller bara hemma.

Eftersom jag inte kan garantera att jag har internet hela tiden i Italien eller att jag inte hinner med att slänga upp dator varje dag, flera timmar åt gången. Så kommer lördagen spenderas med att förbereda massor av inlägg och även försöka ta bilder till dem.

Söndag kommer Albin jobba hela dagen och då ska jag försöka få en hel del gjort. Jag ska börja dagen med att åka in till Malmö och göra min naglar lite sommar fina, hur vet jag inte än en resultat lovar jag er att det kommer upp. När jag är färdig måste jag in på en hm och leta upp ett par solglasögon som jag verkligen trivs i! Sen hemåt direkt och väl där börjar PACKNINGEN! Lägga fram kläder jag vill ha med mig, vad behövs tvättas osv.

Måndagen kan ni då förstå att jag har en lång dag med sista av packningen och tvätta ett x antal maskiner med kläder. Jag hatar att komma hem till ett stökigt rum så det ska jag också göra. Dagen slutas med en lååång dusch med silverschampo, rakning av ben och måla tånaglarna. Jag har aldrig nagellack på tånaglar men när man är utomlands är det nästan ett måste eller?

Tisdag och våran sista dag heldag innan resan bär av, jag jobbar faktiskt mellan 12-20 så en lång sovmorgon får det absolut bli. även Albin jobbar så vi får njuta av kvällen tillsammans iallafall.

Onsdagen och även vår resdag!!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Förstår stressen vännen <3 Men det hjälper verkligen att sätta sig ner och försöka strukturera upp allt. Hoppas stressen kan minska en aning! Kram fina du, ta hand om dig, andas, allt kommer falla på plats <3
nouw.com/hilma