Helgens planer och mammas födelsedag!

FREDAG:

Idag har jag varit i skolan mellan 08.30 och 12.30 vi fick faktiskt sluta en tidigare då vår sista lektion blev inställd, sååå skönt. När jag kom hem så tog jag bara det lugnt sen blev det en sväng till Lund, Malmö och Lomma för lite ärende. Efter det har jag bara tagit det lugnt, åt tacos till middag och mina föräldrar åt skaldjurstallrik eftersom det är mammas födelsedag idag fick hon såklart välja mat. Mamma fick i en Odd Molly blus av mig och mina systrar men tyvärr passade den inte henne så hon bytte till en annan som också var super fin.


LÖRDAG:

Imorgon ska vi har kalas för mamma och klara som precis fyllt år, deras kalas börjar tolv och innan det ska jag hinna städa klart mitt rum, träna och duscha och även packa för lördag till söndag ska jag sova i åkarp. Mycket mer än det tror jag faktiskt inte händer den dagen.


SÖNDAG:

Som sagt är jag i åkarp då och vet inte alls när jag ska hem det ändå jag vet är att jag ska hinna plugga både matte, no och so men det ska nog lösa sig ;)


MÅNDAG:

På måndag har vi studiedag och är då lediga hela dagen även den dagen kommer gå åt till en massa plugg och ska också försöka förbereda lite inlägg då det varit jätte stressigt denna veckan att hinna med.. Sen på kvällen blir det träning.


Mycket mer än så är inte planerat. Nu ska jag kolla lite youtube och sen försöka sova för ska upp tidigt. Ska även försöka hinna njuta av denna långhelgen, ha det bra <33

Grattis mamma på 35-årsdagen 🎉😘

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,