Stress, praktik och jobb

Hej på er!

Det var ett tag sedan men det har varit så mycket denna veckan. Vi har haft prov, inlämningar och läxor men nu är det över och ganska lugnt igen. För veckan som kommer går vi bara i skolan torsdag och fredag eftersom vi ska ut på tre dagars praktik imorgon.

Jag ska vara på en salong här i Staffanstorp och det ska faktiskt bli sjukt kul och skönt att få lite förändring, inte bara sitta i skolan hela dagarna.

Denna veckan har jag bara varit i skolan, jobbat och träffat Albin. I Tisdags fick jag även ett erbjudande om jag vill bli huvudtränare för en grupp på torsdagar. För just nu är jag bara hjälptränare och det innebär ju att man är där och hjälper till med det som behövs. När man är huvudtränare har man lite mer ansvar. Man måste sköta all kontakt med föräldrar, planera passen, ta närvaro osv.. Vilket jag tycker ska bli jättekul att ta hand om. Jag var där i torsdags och kände av och ska göra samma sak nu på torsdag sen veckan efter det tar jag över passet. helt.

I fredags var jag i skolan från 08.00 till 19.00 efter som vi hade öppethus och det vara alla ettor som skulle hålla i det. Det var så mycket folk och vi hade det superkul. Därefter åkte jag hem till Albin och åt tacos och sen sov jag där. Igårkväll och liten stund nu på morgonen har jag bara jobbat och planerat lite.

Resten av dagen idag tänkte jag städa ordning på mitt rum, duscha, förberedda och packa mina saker jag ska ha med mig ut på praktiken och även försöka hinna med att börja packa till Turkiet. För nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker.

Gillar

Kommentarer