Fredagsmys

Gokväll!

Jag har haft en dag som bara har gått emot mig hela dagen... Morgonen började redan klockan 8 imorse, jag skulle hinna med och duscha, sminka mig och äta frukost i lugn och ro innan det var dags att bege sig till salongen för en dag av jobb. När jag ska gå ut till bilen hittar jag inte bilnyckeln... Då visar det sig att Albin har tagit med sig den när han åkte och lämna sina föräldrar på flygplatsen. När han väl kommit hem och jag har fått nyckeln så går jag ut och ser att rutorna behövdes skrapas... så ja jag var på jobbet 2 minuter innan min kund kom... Jag brukar vilja vara där typ 20-30 minuter innan så man hinner plocka fram och landa lite.

Min första kund

Här har vi fräschat upp en tidigare balayage. Vi har flyttat upp den och gjort henne lite ljusare och även kallare.

Min andra kund

Även här hade vi en tidigare balayage som vi nu valde att fortsätta göra. Vi flyttade upp den närmre mot botten och helblekte längderna då kundens önskemål var att bli så ljus som möjligt!

Efter jobb lagade jag och Albin tacos och sen åkte vi till affären och handlade lite grann. Nu sitter i soffan och tar lite fredagsmys framför tvn med lite naturgodis.

Gillar

Kommentarer