Frånvarande

Hej på er!

Jag har inte uppdaterat lika mycket som jag brukar dem senaste dagarna, jag har varit lite frånvarande. I fredags hade jag super mycket jag ville göra. Tyvärr hann jag inte allt jag ville men jag fick gjort en del.

I fredags kollade äntligen solen fram igen och jag tog en lång power walk till gymmet och sen hem igen och började med mina måsten.

På kvällen hade jag bara en myskväll med Albin.

Igår lördag sov vi verkligen ut och vaknade runt 11. Vi låg kvar i sängen länge och kollade klart vår serie, den var sååå bra. Den hette innan vi dör och vi kollade på den på Cmore. När vi hade sett färdigt på serien gick vi och fixade till oss för att sedan tar bilen till min farmor och vidare till min kusin. Det berättade jag för er igår, så det vet ni kanske redan. När vi kom hem hoppade vi ner i sängen och kollade vi på mello. Jag somnade ganska tidigt, jag har ingen aning om när Albin somnade för han sover fortfarande.

Idag väckte pappa mig vid åtta så gick vi upp och sjöng för mamma som fyller år idag! Jag stannade upp efteråt och har pluggat och planerat veckan. Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och lär sitta här ett tag till, om en stund ska jag gå och väcka Albin med frukost på sängen.

Planerna för idag har jag ingen aning om, måste se vad Albin är sugen på. Jag hade velat åka och handla lite nya kläder, men vi får se hur det blir med det.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Massa grattis till din mamma idag! 😃 Hoppas det gått bra med plugget, skönt att ha det gjort under förmiddagen <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Grattis till din fina mamma idag! Kram
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Men vilken härlig helg 💕 Innan vi dör är ju hur bra som helst, funderar på att se om den serien till och med! 😍 Åh, grattis på din mammas födelsedag 💖 STOR kram!
nouw.com/janielindahl