Frågor om resan

Godmorgon på er!

Nu är det 1 dag kvar, innan vi sitter på flygplanet!! Som jag LÄNGTAR!! Fast först blir det en sista körlektion och en sista jobbdag. Men allra först ska jag skriva ihop detta inlägget, eftersom jag har fått några frågor om våran resa och jag förstår att det kan låta lite komplicerat men jag ska förklara.

Förra måndagen bilade Albins föräldrar, bror och hans tjej ner till Italien. Nu imorgon tar vi flyget ner till dem och samtidigt tar Albins bror och tjej flyget hem. På vägen hem kommer vi att bilda hem med hans föräldrar. Vi kommer inte köra allt i ett sträck utan vi stanna en natt på hotell på vägen.

Vi kommer att bo i ett tält på en camping, hur mysigt?! Jag har gjort det flera gånger med min familj och oj vad bra vi har haft det. Jag lägger in lite bilder från campingens hemsida och sen kommer jag självklart ta lite egna bilder när vi väl är där <3

Om jag har förstått det rätt är det ungefär såhär vårat tält kommer att se ut. Det är ett sånt tält som redan står på campingen, med riktiga sängar så lite fusk är det ändå ;))

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åååååh låter så himla härligt! Resa är alltid kul! Håller tummarna för att allt går bra fina du! KRAM <33
nouw.com/hilma
janielindahl
janielindahl,
Iiiih! Nu är det mindre än en dag tills ni reser 😍 Fasiken så roligt att ni ska campa sådär dessutom! Hoppas ni får det härligt i Italien nu, stora kramar till er ❤️❤️
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Men åååh så underbart!!! Ha det bäst ❤️
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas ni har det uuuunderbart där!
nouw.com/celinelundqvists
evelinarou
evelinarou,
Låter underbart! Hoppas att ni har det BÄST! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
amandalarssons
amandalarssons,
Vad spännande att bo på camping i Italien!!
nouw.com/amandalarssons