Första dagen på lovet

Hej och godmorgon på er finisar!

Då var det måndag igen men som tur fanns den ingen söndagsångest igår eftersom jag har sportlov nu. Så otroligt skönt och välbehövligt!

Idag är planerna att duscha, sminka mig och locka håret för jag och min syster ska ut och fota lite grann. Vid 12 ska jag vara och göra nya naglar, jag har haft många som släppt så det ska bli skönt att få fixa dem! Jag borde vara hemma igen vid 14 och då är tanken att jag ska städa och bädda rent i sängen. Hinner jag innan Albin kommer från skolan ska jag försöka förbereda lite inlägg till er som kan komma ut senare i veckan. Även fast det är lov så har jag inte tänkt vara helt ledig utan jag jobbar tisdag - fredag, inga heldagar men det kan ända vara skönt att veta att där finns inlägg som är färdiga!

Hoppas ni får en underbar vecka fina ni! Kramar <33


Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men så härligt med lov 😍 Låter hur fantastiskt som helst med naglarna också, så skönt att få pyssla om sig lite extra! Hoppas du får en fin vecka du med Matilda 💖 Kram!
nouw.com/janielindahl
celinelundqvists
celinelundqvists,
Avis hihi! Längtar så till min lediga vecka veckan efter denna!
nouw.com/celinelundqvists
evelinarou
evelinarou,
Så fin skinnjacka, vart ifrån? <3
nouw.com/evelinarou
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad skönt med sportlov! Typ det enda jag saknar med att plugga på gymnasiet/folkhögskola är lov, hade inte suttit fel här haha. Kram!
nouw.com/joywesterberg
linndossing
linndossing,
Wow så skönt med lov! Njut <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men vad underbart med lov vännen, ta till vara på varje dag! <3 Och hur kul med en fotogafering och nya naglar - det kallar jag bra start på veckan! 😉 Kram på dig, du är så vacker! <3
nouw.com/lillymihlte
Hilma
Hilma,
Åh vad härligt med lov! 😃 Hoppas att du har en bra start på veckan finis! <3
nouw.com/hilma