Firar 4 år

Hej på er, hur mår ni?

Förra förra helgen firade jag och Albin 4 år tillsammans. Gud vad tiden går fort och vad mycket vi hunnit med på dessa fyra åren. Vi har hunnit resa, flyttat hemifrån, flyttat tre gånger, förlovat oss och fått två helt fantastiska flickor.

Detta ville vi självklart fira lite samtidigt som vi passade på att vara barnfria och njuta av en hel natts sömn.

Vid 15-tiden checkade vi in på ett hotell i Malmö för att senare runt 18 gå och spela minigolf i mörkret. Det var faktiskt en sån rolig upplevelse men tyvärr lite tråkiga banor. Dem flesta var ganska lika varandra.. Hade jag fått bestämma skulle jag velat ha lite mer variation på dem. Annars var det väldigt roligt och självklart vann jag ;))

Efter golfen begav vi oss vidare till TUGG för att äta lite middag. Vi beställde först in rotfruktchips till förrätt och sen tog vi varsin hamburgare och oj så gott. TUGG är ett nyfyndet ställe för mig men det har också hunnit bli ett av mina favorit ställen på väldigt kort tid. När vi hade ätit upp var det dags att gå tillbaka till hotell och att gå med matkoma är inte något av det roligaste.

Här är hur jag såg ut den dagen. Jag hade en svart blus ifrån Nelly och ett par vita jeans ifrån Gina Tricot. När vi kom tillbaka till rummet la vi oss i sängarna kollade på lite serie innan vi sen somnade en efter en.

Vi hade en super mysig dag och kväll men som alltid är borta bra men hemma bäst med familjen.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,

Grattis till er! 😃

nouw.com/elinm
Annelie
,

Namngivning och två babyshowers samt student och examen har ni också hunnit med. Jag är så stolt över er och vad ni klarar av!