ETT & ETT HALVT ÅR AV KÄRLEK

Kärlek är skört, ibland är det omöjligt, ibland är det osynligt, ibland är det så tydligt att det kan vara neonfärgat. Man säger att kärlek är ingen dans på rosor, och nog är dem orden sanna. Det är en berg&dalbana av känslor. Oavsett om man är kär i någon som inte är kär tillbaka, om man får sitt hjärta krossat eller om man är i ett förhållande där båda älskar varandra. Kärlek är alltid kämpigt, för man måste alltid kämpa för den. Så enkelt är det i ord, men inte lika enkelt i handlingar.


Jag har världens finaste människa i mitt liv. Någon med ett hjärta av det renaste och finaste guldet. Min finaste älskling som kramar mig när jag är ledsen, skrattar åt mig när jag är mitt muppigaste jag, och som får mig att le när jag är PMS-monstret från hell.


Mest av allt vill jag ha dig i mitt liv, varenda dag, vid min sida, genom allt. Därför att efter varenda en av dessa stunder får du mig att skratta, du får mig att glömma, och du får mig att älska dig. Din kärlek är obegriplig och det viktigaste i mitt liv. Jag älskar dig så mycket, och jag känner varje dag hur mycket du älskar mig. Såååå obeskrivligt underbart att känna.


Vi har planer, vi har drömmar, vi har mål. Tillsammans. Jag är stark med dig. Du är min absoluta bästa vän i hela världen. Du känner mig ut från in, upp från ner, bak och fram. Du har tålamod, du är envis, men du är så förstående. Jag vet inte hur allt bra har packats ihop i en enda människa, men det finns inget mörker alls inom dig. Kanske kompletterar vi varandra så bra, du är så ljus och jag kan ibland vara så otroligt mörk.

Jag tror ärligt talat jag hittat världens bästa kille. Och kanske säger alla så, vad vet jag. Men även i dem stunder jag tvivlar, på allt, på mig själv, på framtiden, på oss, så vill jag ändå alltid vara med dig, prata med dig. Så fort någonting händer är du den första jag tänker på, den första jag ringer, den första jag vänder mig mot. Du är en livlina och det är otroligt läskigt att förlita sig så mycket på en och samma människa. Du får mig att känna mig trygg och du är min säkerhet!! Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna dig, men jag kunde inte fått någon bättre i mitt liv, helt ärligt. Hur skulle jag klara mig utan dig?


Du hindrar mig aldrig. Du har aldrig försökt stoppa mig från att följa någon dröm, från att se världen, från alla mina knäppa ideér. Genom allt uppmuntrar du mig, vad det än gäller. Du stöttar mig alltid, tror alltid på mig, och håller alltid upp mig. Jag förstår inte hur det kan finnas någon så bra som du och tanken av att våra barn kommer ärva den godhet du innehar, det gör hela mig varm.


Jag vet att jag sällan är lätt att handskas med, att jag ofta är med dålig än bra. Men jag försöker så gott jag kan, och det vet jag att du vet. Jag älskar dig med allt jag har, därför att du varenda dag bevisar för mig varför jag stannar med dig, varför jag älskar dig. Vi har våra svackor och nedgångar visst, men vi blir på något vis alltid starkare. Alltid ett starkare team. Jag ska kämpa för dig, i resten av mitt liv. Jag ska göra mitt absoluta bästa för att vara det du förtjänar, för du förtjänar hela världen, allt det goda.10 JULI 2017

Var dagen jag träffade dig och idag är det redan 1,5 år sedan, tiden springer iväg med dig. 1,5 år av så mycket kärlek att jag inte riktigt vet hur jag ska uttrycka mig. 1,5 år är inte så mycket egentligen men den tiden betyder extremt mycket för mig och självklart är det bara början av allt vi har framför oss!! När du kom in i mitt liv kändes det som om livet fick en helt ny mening. Att få dela det med dig blev plötsligt det allra viktigaste.


Att få vakna bredvid den finaste människan i världens är det absolut bästa jag vet! Du är den enda människan jag vill ha, den enda människan jag någonsin kommer älska. Du är mitt allt och det menar jag verkligen. Du är personen som får mig att skratta mest, le störst och må bäst av. Vi har så roligt när vi är med varandra, vi kan göra så galna saker tillsammans och det älskar jag.

Du finns alltid där för mig i bra o dåliga stunder, vilket visar att du alltid kommer finnas där för mig, hur svårt saker än kan bli. Jag ser på dig hur mycket du bryr dig om mig och jag är för alltid tacksam för hur snäll du alltid är mot mig. Tack för allt och förlåt för alla gånger som det kan bli lite kaos ibland.

Jag kommer att kämpa för våran kärlek dag ut som dag in, hur svårt saker än kan bli.

Jag älskar dig mest av allt och det vill jag att du ska veta.

Nu blir det en liten tillbakablick i form av bilder från vår tid tillsammans!
Allra första gången vi träffades och sov med varandra!!
Alla fina presenter jag fått, du har verkligen skämt bort mig!!! <33

Sommarutflykter under 2017

Vi har även hunnit med en hel del roadtrips i hela landet

Min älskling <33

Alla återföreningarna efter varje resa <333Massor av myskvällar <333
Studenten 2018

BALEN 2018

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för inga ord räcker till, det kommer dem aldrig att göra heller. Du är min. Jag är din. Jag älskar dig <3

Gillar

Kommentarer

feliciaas
feliciaas,
Sååå otroligt fina ni är! <33
nouw.com/feliciaas
matildatakkula
matildatakkula,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! Ni är ju bara såååå himla fina tillsammans <3
nouw.com/matildaberlin
matildatakkula
matildatakkula,
Tack så mycket fina du!! Kram på dig!! <333
nouw.com/matildatakkula