Jullov, naglar & julklappar

Godmorgon på er!

Det var ett tag sedan jag skrev sist, men det ska absolut bli bättre nu under jullovet, då jag verkligen kommer ha mycket tid.

I fredags lagad jag mat till familjen, det blev lövbiff med potatis. Det var så gott.

I lördags träffade jag Albin. På söndagen kom Moa och Julia hit och jag klippte deras hår så dem fick nya fräscha toppar till jul. På kvällen åkte jag och Moa till Malmö och byggde våra naglar och jag blev så nöjd med mina. Ni kan se bild i nästa inlägg :)


Sen var helgen slut och det var dags för skola. Vi började vid 12 och sen slutade vi vid 14, jag hade bestämt dagen innan att jag skulle åka direkt från skolan till Emporia och handla julklapp till pappa och Albin. Jag hittade inte det jag ville, men kom ändå hem med julklappar. Jag var på Emporia till 17 och tog sedan tåget till centralen i Malmö och möte Moa, eftersom vi skulle på ledarmiddag på TGI Fridays med vår förening. Vid 20-tiden hämtade mamma mig och körde mig till Albin och så sov jag där från måndag till tisdag. Igår tisdag gick jag på jullov och det var verkligen så behövligt.


Idag vaknade jag runt 9 och har precis ätit frukost och nu tänkt jag bara sätt mig och jobba lite grann, har inga andra speciella planer för dagen.

Ni får ha det så bra <33

Gillar

Kommentarer