Dem senaste dagarna

Hej på er!

Idag är det söndag & imorgon drar skolan igång igen.. Vi får nytt schema imorgon och det är så mycket bättre än det andra vi hade. Det är fler tidigare morgon men vi slutar inte allas sent någon dag.

Jag skrev i det förra inlägget att helgens planer skulle komma ut i ett separat inlägg & nu är helgen snart slut... men tänkte ändå betta vad jag gjort.
I fredags så var jag i skolan till 10:50 sen åkte jag hem plugga, jobba & städade lite smått. Vid 17 tiden åkte jag hem till Albin & var där till 21. När jag kom hem var det sängen som kallade direkt, efter som jag hade en lång lördag framför mig...
På lördagen ringde klockan 06 och det var dags att åka till Lingvallen för en hel dag med utbildning. Jag var hemma vid 18 tiden & då kom en kompis hit och hade myskväll.
Idag söndag vaknade jag vid 10, fixade mig lite grann & sen stack jag och kolla på en innebandymatch och nu är jag hemma igen. Planerna för resten av dagen är att nu tänkte jag städa & plugga lite och senare idag tänkte jag träffa Albin en stund.

Gillar

Kommentarer