Dagarna i Hultsfred

Gooodmorgon på er!

Det var ett bra tag sedan... Vi har verkligen njutit av att Albin har semester och mitt fokus har faktiskt legat på youtube. Vad vi har hunnit med på semestern kommer det att komma inlägg om framöver. Men idag tänke jag att ni ska få följa i bild form på vår resan till Hultsfred med min familj.

Vi åkte ganska tidigt i måndags och jag och Elina började morgonen med att cykla till mina föräldrar och lämna min cykel. Hon älskade att åka där bak, vi ingen möjlighet att ha cykeln hemma hos oss så det blir tyvärr inte så mycket cykelturer för oss.

Första stoppet påvägen upp blev på Cirkel K där vi passade på att äta och gå på toaletten.

Första middagen i huset som hyrde blev självklart tacos. Det var så gott och vi alla var så hungriga efter en lång biltur.

Dag två åkte vi in till Vimmerby centrum. Vi gick i lite olika affärer, spelade pingis och njöt av en kall och god glass i värmen.

Glassen var verkligen såååå god!

På kvällen när Elina hade somnat passade mina föräldrar Alea. Jag och Albin tog en promenad ner till vattnet och gick en sväng där vilket var så mysigt. Det var precis innan solen skulle gå, vi hann se lite av den innan vi vände hemåt igen.

På onsdagen åt vi den här lyxiga och goda middagen. Jag älskar grillad kyckling och det är så synd att vi kan grilla hemma hos oss.

Morgonen där på vaknade Elina väldigt tidigt så vi hade lite soffmys innan vi startade dagen. Det är inte ofta Elina vill sitta still så länge så man tar vara på tiden heheh...

Torsdag och vi åkte till Astrid Lingrens värld, tyvärr fotade jag nästan ingenting... Vi kollade på bland annat Pippi och den älskade Elina. Hon gillar verkligen hästar så lille gubben var hon helt fast i.

Mammas glad lilla älskling som knappt är så liten längre. Tiden går sååå snabbt och Alea blev faktiskt 4 månader i fredags.

Sen var det fredag och det var dags att åka hem. Efter vi hade ätit frukost tog min mamma med Elina ut på lekplatsen och vi började packa ihop oss för att sedan åka hemåt. Vi hade super mysiga dagar men borta bra men hemma bäst!

Vi har även hunnit vara på Öland med Albins familj och vill ni se lite ifrån våra minisemestrar har jag precis lagt upp en video med lite material därifrån.

Gillar

Kommentarer