Älskade måndag

Godmorgon måndag och ny vecka!

Jag älskar verkligen måndagar! Det är en ny vecka med en helt ny start, underbart. Det bästa av allt är nog ändå att få planera hela vecka i detaljer, Jag är en riktigt planerar och skriver alltid i almanacka och att göra listor. Älskart!

Men som jag nämnde förra veckan så är tjejerna sjuka och det är dem fortfarande. På torsdagen trodde vi det var på bättringsvägen för dem båda men på fredagen slog allt tid ännu en gång och blev värre än tidigare. Nu hoppas vi att Elina bara är påväg mot rätt håll, febern är borta och nu väntar vi in att hennes förkylning och hosta ska försvinna så hon kan åter går till förskolan igen. Vi hade hoppats på att hon skulle kunna gå imorgon men så blir det nog inte...

Alea är däremot inte bättre hon har feber, hosta och en extrem förkylning. Så vi håller tummarna att hon inte smittar Elina nu när hon snart är bra!


Nu på morgonen har vi ätit mysfrukost framför dagens Idol avsnitt och fixat i ordning oss för dagen. Elina ska snart gå och sova lite och när hon vaknar blir det lunch innan jag vi nog ska gå ut på lekplatsen få lite frisk luft.

Vad hittar ni på idag?

Gillar

Kommentarer