3 månaders sedan ?!

Hej på er!

Det är 3 månader sedan jag skrev sist.. Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka för jag saknar det super mycket. Det har hänt en hel del under den tiden, vilket jag tycker vi ska gå igenom lite smått :)

Jag har hunnit varit på handledarkursen så nu har jag tillstånd att börja övningsköra, ska bara samla lite mer mod att våga mig ut.

Albin och jag har både hunnit firat 7, 8, 9 och 10 månader tillsammans. Vi har ätit på restaurang och sovit på hotell i Malmö.

Det har hunnit varit skånecupen i Trelleborg och SM och rikscupen i Staffanstorp. Jag har även valt att ta beslutet om. att sluta träna aerobic eftersom jag inte längre känner att jag har tid eller motivation. Jag är kvar som tränare och coachar min fina och duktiga lillasyster!!

Min allrabästavän har konfirmerat sig och hunnit fylla 15 år så det har vi och några kompisar firat på pinchos i Lund, vilket var så mysigt!

Jag har varit på Lingavallen i Ängelholm två gånger både fär föreningsläger och gå kurs. Vilket blev super bra helger där uppe.

Albin hat tagit körkort så vi har haft några mysiga stunder i bilen.

vårterminerna som tränare är över vilket känns skönt med lite paus därifrån. Men snart är det igång igen!

Det har hunnit varit mors-dag och mammas födelsedag, I mors-dags present fick hon en hårolja, blommor och ett kort.

En tjejkompis i klassen fick barn nyligen så dem träffade jag förra veckan och här var lite bebiskläder deras fina pojke fick av mig och Albin.

Albin och jag har varit på hans bal, vi hade en underbar kväll och det var så kul <3

Jag har klippt en hel del, både nya och gamla kunder!

Nu är snart första året på gymnasiet över och det är sjukt vad tiden gått fort... Går dem två sista åren också såhär snabbt kommer jag ta studenten imorgon ;)

Vi går på sommarlov den 15 Juni, men jag har endast 5 skoldagar kvar. Eftersom vi är lediga ganska mycket nu och jag kommer gå på sommarlov en dag tidigare än dem andra på min skola, eftersom Albin tar studenten den 15 Juni. Som jag längtar, men har lite smått panik lver vad jag ska ge honom i studentpresent...

Jag har precis gjort klart alla NP vilket också känns hur skönt som helst. Vi har de ganska lugnt i skolan nu, har en inlämning ikväll och sen mitt sista prov på tisdag.

Det bästa av allt måste vara det fina vädret vi har fått!! I snart en månads tid har vi haft 25-30 graders värme, vilket är helt magiskt. Jag njuter ska jag säga!!!!!

Gillar

Kommentarer