Veckans planer

Hej på er!

Det är ny vecka och jag har varit lite frånvarande dem senaste dagarna.. Dels för att jag har mitt Delprov nu till helgen så mina dagar består i stort sätt av plugg och för att jag är så fruktansvärt trött numera. Det märks att det börjar närma sig slutet på graviditeten...

Min lillasyster fyllde år igår så på morgonen gick vi upp och sjöng för henne. Albin gick och la sig igen efter vi hade sjungit men jag valde att stanna uppe för att plugga, vilket jag sen gjorde fram till 17 med lite pauser såklart. Vi åkte hem till Albin en stund och på vägen gjorde vi lite ärende. Kvällen slutade ganska tidigt för min del eftersom vi hade varit uppe ganska tidigt på morgonen.

Albin åkte till skolan tidigt imorse och jag gick upp för att sätta mig med plugget. Planen var att jag idag skulle ha möte med skolan på salongen, vilket blev inställt. Så idag pluggar jag för fullt och ska även försöka få lite andra saker gjorda här hemma.

Jag ska börja morgonen hos Tandläkaren vid 09:00. Sen hem och plugga, plugga & plugga.

Min sista lediga dag att plugga och jag ska även tvätta den sista tvätten innan flytten.

Jag har min sista praktik dag så jag ska vara på salongen 10-18. På kvällen ska vi tömma mitt rum och verkligen packa ner det sista hemma hos mig, det är så nära flytten nu.

Hela dagen kommer bara bestå av packa! Hinner jag ska jag plugga lite grann.

Jag har mitt delprov!! Jag ska vara på plats redan 8:15, så den blir en tidig morgon. Albin och min pappa ska köpa våra sängar medans jag gör mitt prov, så vi kan ha dem första natten!!

Jag kommer hem på eftermiddagen igen och då är planerna att packa in all vår packning i bilarna och i släppen som vi ska ha inför måndagen, då det är dags att köra flyttlassen!

Gillar