Veckans planer

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår bra, sitter just nu på jobbet med en kund i färg!

Måndag - Jag tog en lång sovmorgon till 10:30, så välbehövligt. Vid 13:00 hämtade pappa upp mig för att vi sen skulle åka på ett möte på skolan. Det gick bra och nu har jag inte alls mycket kvar innanhav är färdig med skolan. Efter mötet åkte jag till jobbet och jobbade i ungefär 3 timmar för att sedan åka hem till Albin som hade gjort mat till mig. Kvällen spenderade vi framför en film och varsin godispåse, mums!

Tisdag - Idag ringde klockan 10:00 och även det blev en sovmorgon. Jag hoppade in i duschen och sminkade mig för att sedan kunna åka till jobbet vid 11:30. Idag jobbar jag till 20:00 och på vägen hem ska jag hämta ut ett paket och sen är det nästan sängdags. Jag är sååå trött hela tiden nu mera....

Onsdag - Morgonen börjar tidigt redan 06:50. Jag ska på Glukosbelastning hos barnmorskan. Albin ska följa med mig så vi är färdiga där runt 10 och då ska vi bara hem och ta det lugnt hela dag, orkar jag ska jag försöka städa lite grann.

Torsdag - Min första skoldag, denna terminen. Jag börjar skolan 13 och sen slutar jag 17. Brukar vara ganska slut efter vårt kundpass som vi har på torsdagar så jag ska nog bara hem och ta det lugnt och ladda upp för praktik på fredag.

Fredag - Ja som sagt så består dagen av praktik kvällen är lugn än så länge. Skulle jag orka sätter jag mig och pluggar när Albin ändå jobbar hela kvällen.

Helgen står helt tom på planer. Hur skönt?! Det är första helgen på länge. Jag ska försöka få mycket plugg gjort iallafall. Sen vet man aldrig vi kommer säkert på något att göra.

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Så skönt med en oplanerad helg där man bara kan ta allt som de kommer ändå! Kram fina<3
nouw.com/isabelhakansson