Vart har jag varit?

Hej hjärtan

Hur är det med er? Men mig är det bra, jag har varit borta ett bra tag nu och det har verkligen hänt så mycket sen sist. Så min tanke är att jag nu ska förklara för er vad som har hänt sist.


- Min körning går framåt, jag gjorde halkan för ungefär 1 månad sedan och blev godkänd. Nu väntar lite till övningskörning innan det är dags för teorin & uppkörning som jag bokade för någon vecka sedan. Nervöst!!!

- Jag har satt in löshår och gud vilken härlig känsla!! Jag har i mig själv väldigt tunt och kort hår, så detta var något av det bästa jag har gjort!

- Skolan har börjat och det känns faktiskt bra! Vi har haft det ganska lugnt ett tag men idag skrev vi vårat första prov som faktiskt gick bra.

- Terminen för gymnasterna har dragit igång och det är så kul att få vara där och se dem utvecklas.

- Jobbet på salongen går bra och jag känner verkligen att jag utvecklas mer och mer. Just denna vecka är jag faktiskt ledig eftersom vi har semesterstängt. Vilket också kan vara skönt ibland!!

Veckans planer

Måndag - skola, jobb och plugg

Tisdag - Jag har varit i skolan en snabbis och skrivit ett prov. Planen var sen att jag skulle ha en dubbelkörlektion som tyvärr blev inställd. Kvällen lär spenderas med datorn i knäet och plugga körkort!!

Onsdag - Dagen börjar med en lägenhetsvisning klockan 09:00 och sen börjar jag skolan 10:00. Jag slutar skolan 16:00 och sen blir det direkt till jobbet. Kvällen lär se likadan ut som ovanför!

Torsdag - Jag ska till skolan och ha en lektion sen hem plugga och käka lunch för att sedan ta mig tillbaka till skolan och ha en annan lektion. Kvällen står utan planer än så länge.

Fredag- Både jag och Albin är lediga från skolan så han ska följa med mig till läkaren på förmiddagen och sen får vi se vad vi gör efter det. Helgen är oplanerad som det ser ut nu.

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Wow så fint håret blev!! <3 Hoppas du får en fortsatt bra vecka <3 😊
nouw.com/sandrakannasto