Värmen är tillbaka 

Vecka 20

Måndag - Albin har precis börjat jobba, vi myser i soffan innan vi ska fixa oss iordning inför dagen. Äntligen har solen börjar komma fram så vi ska ge oss ut på en lång och härlig promenad efter lunchen. När Albin har slutat ska jag sätta mig och fixa lite inlägg. Om vi hinner ska vi nog åka och panta & handla lite små grejer som behövs.

Tisdag - Alltså det ska bli 25 grader!!! Förhoppningsvis är solen och sommaren påväg på riktigt denna gången!! Vi lär spendera hela dagen utomhus och på kvällen tänkte vi bjuda över Albins föräldrar på middag. Om jag hinner ska jag försöka baka ihop chokladbollar eftersom det är chokladbollens dag!!

Onsdag - Jag ska beställa inbjudningskort till Albins examensfirande. Hitta en examen presenter örsöka fota lite grann och beställa lite kläder till tjejerna!. Om jag hittar jag något till morsdag ska jag beställa det till min mamma! Sista arbetsdagen för Albin denna veckan, hur härligt? Långledighet är välbehövlig och vi ska bara njuta till fullo.

Torsdag, fredag, lördag & söndagens planer skriver jag om senare i veckan. Vi har inte några speciella planer där ännu mer än att vi är lediga tillsammans.

Gillar

Kommentarer