TIll er med hus

I samarbete med Heda.se

Detta inlägget är mest för er som kanske äger eget hus och har tankarna på att bygga er en mur av olika slag.

Ifall det är dags att piffa till trädgården med en ny mur eller varför inte bygga en stentrappa på framsidan? Det finns många olika sätt och företag att ta hjälp av men jag skulle rekommendera er att använda hemsidan Heda.se för att få så snabb, smidig och bra hjälp som möjligt. Heda är ett familjeföretag som har funnit i över 60 år. Företaget jobbar med att tillverka produkter för både bygg och trädgård. Vilket är alltifrån väl beprövade byggelement till stödmurar och fristående murar. På deras hemsida kan man läsa om hur man enklast gå tillväga för att bygga så bra som möjligt. Dem har även videos man kan kolla på och ta hjälp av.

Heda står för att tillverka bra produkter som ska hålla i längden oavsett vad det är. Dem lägger ner mycket tid och för att få det så bra och fint som möjligt, det ska både vara hållbara grejer och som är fint för synen.

Fristående murar är en av sakerna dem jobbar med. En sådan mur kan vara bra till mycket olika exempel så som tomtavgränsare, insynsskydd och även för att göra en trädgårds avgränsning. Man kan själv välja färg och struktur på muren så man hittar något som passar in hos just sig själv. Att välja en mur med lite struktur gör att trädgården och inramningen får ett liv. På deras hemsida kan man välja färg och se dem olika strukturerna på stenmuren. Dem har en hel del av inspirationsbilder och även en inspirationskatalog som som du kan får olika idéer ifrån.

På Heda.se kan du också boka en gratis rådgivning vilket kan vara bra inför ett arbete. Dy fyller i dina uppgifter och sen kontaktar dem dig med hjälpen.

Gillar

Kommentarer