SOFTSKIN.SE

I samarbete med Softskin.se

Kolla vilket fin paket som trillade in i min brevlåda igår! Som många av er vet tipsade jag om denna sidan för runt en vecka sedan och här om dagen kom det en Mail med förfrågan om ett samarbete och självklart sa jag ja! Softskin är en sida med ekologiska produkter som inte testas på djur! Jag tycker det är otroligt viktigt och något jag tycker fler borde tänka på. Detta är ett samarbete jag kan stå för och som jag är stolt över att visa upp!!Detta innehöll mitt fina paket:

1. Tre olika ansiktsmasker, alla tre kommer i en påse med två portioner i varje. Den gröna är en återfuktande och lugnade mask. Den rosa ger lite extra näring till torr hy för mjuk och len hy. Sist är den blåa som är en ansiktsskrubb & en ansiktsmask i ett.

2. En body lotion med doft av granatäpple och ros. En lotion som snabbt absorberas av kroppen och den milda formuleringen och den gör den perfekt till daglig användning.

3. Läppbalsam med doft av ros. Detta läppbalsam är varken för klibbigt eller för torrt, utan är i perfekt balans

4. En rose färgad ögonskugga med mjuk och smidig konsistens och lätt att applicera!

5. En ansiktsolja med blandning av solrosolja och morotsförolja. En olja som lätt absorberar av huden och ger ett härligt lyster!

Det ska bli sjukt spännande att prova dessa produkterna och självklart lär det komma uppdatering och recension när jag har använt produkterna ett tag. Vill ni kika in på deras hemsida och i deras sortiment gör ni det HÄR

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Vilka roliga produkter du fick 😊 Kram
nouw.com/malinkirstine
matildatakkula
matildatakkula,
Ja verkligen. Kram <3
nouw.com/matildatakkula
Matildaberlin
Matildaberlin,
Neb åhhh! Verkligen så himla bra ju!! KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
matildatakkula
matildatakkula,
Ja men ellerhur?! Kram <3
nouw.com/matildatakkula
IP: 82.99.3.229