Sista veckan innan lovet

Godmorgon på er!

Det är måndag igen och sista veckan innan höstlovet som verkligen ska bli så välbehövligt!!! Denna veckan har jag fullt upp så vad är veckans planer?

Måndag

Dagen börjar med skola 8-15 och sen åker jag direkt till salongen och ska ta en klippning. Sen ska jag snabbt hem och byta om och äta något för att sedan vara gymnastik tränare 18-19. Kvällen består av plugga!!

Tisdag

Jag börjar inte förrän 10:40, brukar vara en skön sovmorgonen men tyvärr inte denna veckan. Jag måste upp och plugga inför provet jag har i skolan. Jag slutar skolan 12 och då ska jag hem och sen direkt till salongen, jag jobbar från 15:00-20:00.

Onsdag

Skola mellan 8:30-16:15 sen ska jag hem och byta om för att vara gymnastiktränare 17:30-18:30 och på kvällen ska jag börja packa!

Torsdag

Även här börjar vi dagen med skola 8-17 och sen jag köra min pappa till Malmö för han ska kolla på hockey, på kvällen fortsätter packningen.

Fredag

Praktik står på schemat som vanligt 10-18 och sen ska jag hem och ta det lugnt, jag brukar var helt slut på fredagar så här väntas sängen tidigt!!

Lördag

Jobba på salongen mellan 10-14, packa det sista inför...

Söndag

Vi resor till Dubai!!

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Men gud så kul med en resa! <3 Förstår att du längtar till lovet, jag hade höstlov förra veckan 😃 <3 KRAM <3
nouw.com/sandrakannasto