Senaste dagarna 

Hej på er gänget!

Jag tänkte berätta om våra senaste dagar som ni inte har fått hänga med på. Det har inte varit jätte händelserika dagar men lite har vi hittat på iallafall.

Som jag nämnde förra veckan så var i skogen med min och Albins familj i lördags. Elina älskade verkligen att vara i skogen och springa runt och leka. Skogen är något vi ska försöka åka till en hel del i sommar skulle jag tro. Efter skogen åkte tjejerna med mina föräldrar hem och jag och Albin åkte och jobbade lite grann. På kvällen åt jag och tjejerna middag hos mina föräldrar och sen gick vi hem och hade lite myskväll innan sängdags.

I söndags börja jag, tjejerna och min mamma att dela ut Albins examen inbjudningar. Vid 13-tiden hade vi ett kalas som vi gick på och på kvällen hade vi bara en hemmakväll och kollade på den fina solnedgången.

Måndagen bestod endast av massor av mys hemma i soffan hela förmiddagen...

...ännu mera mys!!!

På eftermiddagen åkte jag och jobbade en stund jag hade två klippningar. På kvällen åt vi tacos och mös framför tvn, jag tände även mina nya ljus som jag fick från Albins släkting i fredags! Hur fina var inte dem?

Kram <3

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Låter som härliga dagar! Hoppas du får en bra dag <3

nouw.com/nellielillskog
Linnéa,

Såå fina och mysiga bilder ❤️ Kram

nouw.com/linnealiebig
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så mysiga dagar ni verkar haft <3

nouw.com/louiseedling
emmapetersson
emmapetersson,

Åh vad mysigt!

nouw.com/emmapetersson
sofilagerback
sofilagerback,
Men så mysigt!!
nouw.com/sofilagerback
Marit1998
Marit1998 ,

Vilka mysiga ljus 🕯 och dagar

nouw.com/marit1998