Pratar man inte för lite om detta?

I annonssamarbete med Sinful

Hej på er!

Hoppas allt är bra med idag, med mig är det toppen. Framförallt eftersom jag ska skriva och tipsa om detta spännande företaget för er.

Dagens inlägg görs tillsammans med Sinful. Jag tror många av er vet vad detta är för företag och hemsida men för som inte vet tänkte jag berätta lite för er.

Sinful är ett företag somsäljer sexleksaker och tillbehör för både tjejer, killar och par. Du handlar enkelt på deras hemsida, du kan välja mellan deras olika huvudkategorier som kön & par tillexempel. Under varje huvudkategorier kan du sedan välja bland olika mindre kategorier beroende på vad för produkt du är ute efter. Det går även att filtrera efter olika filter så som ¨mest populära¨, ¨pris¨ osv. En bra, enkel och tydlig sida att förstå och hitta rätt saker för en själv skulle jag säga.

Dem har ett väldigt stort utbud, du har över 6000 olika produkter att välja mellan. Dem har inte bara ett stort utbud utan även mycket bra priser på alla produkter. Snabb och billig leverans. Du kan räkna med att ha din beställning på 1-3 dagar och du har även 365 dagar returrätt. Perfekt om ni frågar mig!

Företaget startade 2008 av två personer och sen dess har det utökat i mängder och idag är dem mer än 140 medarbetare. Deras huvudkontor och lager ligger i Danmark. Sinful har även vunnit priser 7 år i rad för framgångsrika företag i Danmark. Vilket säger en hel del för mig.

Sinful skickar alla sina paket i diskreta förpackningar med anonym avsänder. Perfekt för dem som inte vill att alla ska veta vart dem har beställt ifrån.


Här nedanför kan ni även få en tit på mina favorit produkter och länk till dem om ni skulle vilja kolla in dem själv.

Mina favorit produkter

Länk till produkten HÄR


Satisfyer känner nog alla tjejer till och har du inte testat är det dags!

Länk till produkten HÄR


Detta är en rengöring för dina produkter som kan användas på dem flesta sakerna hos SINFUL.
Länk till produkten HÄR


Ha det lite roligt med din partner och låt hen styra denna leksaken. Funkar både hemma och på resande fot.


Gillar